This page is also available in United States (English)

Spraakherkenning vervolledigt workflow 

De feiten

De klant
Hermans-Wirix Advocaten, Tongeren, België
Bezoek de website

Philips-partner
Marcel Heens Bureautique
Bezoek de website

De oplossing
SpeechMike Premium Touch dicteermicrofoon
Bezoek de productpagina

PocketMemo dicteerapparaat
Bezoek de productpagina

SpeechExec transcriptieset
Bezoek de productpagina

Tongerse advocaten Hermans-Wirix voegen spraakherkenning toe in hun dagelijkse workflow.

Hermans-Wirix Advocaten is een jong en dynamisch advokatenkantoor waar enkel dertigers en veertigers werken. Het kantoor telt 4 advocaten en 2 adminstratieve medewerkers en zij behartigen belangen in de sfeer van het handelsrecht en vennootschapsrecht. Zij zijn een kantoor voor ondernemers en hebben enkel bedrijfscliënteel. Meester Christophe Hermans en zijn collega Pieter Wirix zijn beiden ook curator bij de Rechtbank van Koophandel in Tongeren. 

Meester Wirix dicteert al ongeveer tien jaar. Eerst begon hij met het analoog dicteren met cassettebandjes, is daarna overgestapt naar digitaal dicteren en gebruikt sinds enkele maanden ook spraakherkenning. Meester Wirix: “Het analoog dicteren ging op zich wel goed, maar die cassettebandjes verslijten wel snel en waren ook vrij prijzig en soms was de kwaliteit ook niet echt perfect, daarom zijn wij al op mijn vorig kantoor overgestapt naar het digitale dicteren.” 

Tal van voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van digitaal dicteren vind hij dan ook de geluidskwaliteit. Het dictaat is helder en duidelijk, en dit is zeker niet onbelangrijk voor de bedienden. Een ander voordeel voor de medewerkers is de toekenning van een bepaalde eigenschap aan het dictaat. “Wij kunnen als keyword ingeven of het gaat om een e-mail, om een brief of een interne nota, dan weet men bij de bedienden onmiddellijk welke software men moet openen,” legt Meester Wirix uit. Nico Moris, administratief medewerker van Meester Wirix voegt toe: “Dictaten kunnen ook aan een persoon worden toegewezen, zodat een onderverdeling kan worden gemaakt welk dictaat voor mij is en welk door mijn collega moet worden uitgetypt.” 

Bekijk de video hier

Oops, an error occurred! Code: 202302010844099a5bca2e

De oplossing

Meer tevreden klanten

“Als ik om vijf uur naar huis ga, gaat het werk gewoon door. Nu kan ik eenvoudig alles in mijn telefoon dicteren, op ‘verzenden’ drukken en klaar is kees!“

Mads Poulsen, JENSEN | NEUGEBAUER Advokater, Denemarken

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Het grote voordeel van het nieuwe systeem is dat zowel de software als de dicteerbestanden zich op een centrale Citrix-server bevinden. Updaten kan altijd direct en het maakt niet uit waar onze artsen of secretaresses zijn.“

Jesper Pedersen, Aleris-Hamlet Hospitals, Denemarken

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Volgens mij is een dicteerapparaat een instrument dat perfect thuishoort in een school!“

Aurélia Onyszko, Leerkracht, Florange, France

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Ons systeem voor beheer van de dictaten wordt bijzonder op prijs gesteld door de artsen.“

Sylvie Desaunois, Ziekenhuiscentrum CH Saint-Quentin, Frankrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws