This page is also available in United States (English)

Politiediensten

Professionele oplossingen voor de ordehandhaving

Hoewel veel mensen denken dat politieagenten hun dag buiten doorbrengen voor het beschermen van de publieke veiligheid, wordt een aanzienlijke hoeveelheid van de tijd daadwerkelijk op het kantoor doorgebracht. Het grootste deel van de taken bestaan uit het organiseren van documenten voor rechtzaken, het invullen van papierwerk en het leveren van getuigenverklaringen in de rechtbank. De mogelijkheid van een agent om informatie te verzamelen en te documenteren is belanrijk voor het succes van een zaak. Daarom is productiviteit en efficiency van cruciaal belang voor ordehandhavers.  

Men zegt altijd dat de politie bang is voor veranderingen, maar voor ons was de nieuwe Philips technologie zeker het implementeren waard. We appreciëren het modern design, de eenvoud en het gebruiksgemak. De vooruitgang was enorm en had een positief effect in heel onze afdeling.

Gayle Holton
Agente in het Duluth Police Department, Minnesota, USA

 

Superieure geluidskwaliteit leidt tot verhoogde nauwkeurigheid   

Philips digitale dicteerrecorders kunnen helpen om aanzienlijk tijd te besparen, omdat de documentatie niet langer op papier moet worden gezet terwijl u op het terrein bent. In tegenstelling tot analoog dicteren, hoeven agenten niet langer te wachten tot ze weer terug op het bureau zijn om hun cassettes uitgetypt te krijgen. Opnames kunnen direct worden verstuurd en uitgeschreven door een assistent(e) of met spraakherkenning zoals Nuance Naturally Speaking. 

De Philips Pocket Memo of de Philips SpeechAir bieden uitstekende audiokwaliteit en perfecte ergonomie. Dit in combinatie met SpeechExec workflow software, geeft agenten de mogelijkheid hun documenten sneller en makkelijker dan ooit te organiseren. Dankzij Philips SpeechLive, de dicteeroplossing in de cloud, kunnen ze veilig toegang krijgen tot hun volledige dicteerworkflow, zelfs wanneer ze onderweg zijn.

Hoogste veiligheid door realtime dataversleuteling

Informatie in verband met een onderzoek is strict vertrouwelijk. Daarom biedt Philips de hoogste veiligheidsmaatregelen om opnames van cliënten te beschermen. Dictaten worden in realtime versleuteld en de apparaten zelf kunnen met een PIN worden beveiligd.

Focus op de hoofdzaken

Met Philips dicteeroplossingen kunnen politieagenten zich concentreren op hun echte kerntaak: bestrijding van criminaliteit. Ze helpen om de productiviteit te stimuleren door de last van het administratieve werk te verlichten. Rapporten kunnen met een ongekende snelheid en verhoogde nauwkeurigheid worden opgemaakt.  

De oplossing

Meer tevreden klanten

“Het apparaat is perfect voor privédetectives omdat het aan de eisen van ons beroep voldoet en het een kwaliteitsproduct is.“

Bernhard Maier, Eigenaar van het detectivekantoor BM-Investigations e.U.

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Philips spraakoplossingen stellen ons in staat om opnamen naar de cloud te brengen, zodat onze medewerkers er overal toegang op hebben en dat op elk gewenst moment.“

Tim Deschene, Waite Park politieafdeling, Minnesota, VS

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws