This page is also available in United States (English)

Financiële dienstverlening

Professionele oplossingen voor de financiële sector

Philips biedt professionele dicteeroplossingen die perfect zijn afgestemd op de financiële sector. Door digitaal te dicteren kunnen zakenmensen in de financiële sector, zowel bij bedrijven als bij de overheid, hun administratieve workload verminderen en tijd en geld besparen. Philips dicteerapparaten en workflowsoftware laten iedereen efficiënter werken, zowel in frontoffice als middle- en backoffice toepassingen.

 

Tijd is geld

De meeste zakenmensen in de financiële sector zijn het erover eens dat tijd erg waardevol en duur is. Met Philips dicteeroplossingen kunnen klanten besparen door minder tijd te besteden aan administratief werk zoals het typen van e-mails en brieven, het documenteren van hun werkzaamheden of het geven van instructies aan hun medewerkers. Spreken gaat gemiddeld zeven keer sneller dan typen. Het lezen van één pagina duurt ongeveer twee minuten, terwijl het uittypen ervan ongeveer veertien minuten in beslag neemt. Dit betekent dat het gebruik van digitale dicteeroplossingen ongeveer 90% tijdswinst oplevert.  

Philips dicteeroplossingen laten mij toe lange vergaderingen en uitgebreide telefoonconversaties probleemloos en duidelijk op te nemen – iets wat met analoge apparaten nog niet lukte.

Alan Pridgeon
Directeur, Ridgeways (FP) Ltd, Buckinghamshire, UK

De hoogste beveiligingsstandaards  

Veiligheid en beveiliging zijn van groot belang in elke financiële instelling. Daarom biedt Philips de hoogst mogelijke bestandsbeveiliging. Het Pocket Memo dicteerapparaat, of het gloednieuwe SpeechAir smart dicteerapparaat versleutelen opnames in realtime door het gebruik van het Advanced Encryption Standard algoritme. De apparaten zelf kunnen ook met een pincode worden beveiligd tegen ongeoorloofd gebruik.

 Verbluffend nauwkeurige opnames  

In de financiële sector kunnen de kleinste foutjes grote gevolgen hebben. Geluidskwaliteit is van het grootste belang. Dankzij innovatieve functies als de 3D Mic-technologie worden de bestanden in kristalzuivere geluidskwaliteit opgenomen, zelfs wanneer er achtergrondgeluiden zijn. Hierdoor kan de tekst vervolgens uiterst nauwkeurig door spraakherkenning of door een medewerker worden uitgewerkt. Voor wie geen secretariaat beschikbaar heeft, biedt Philips SpeechLive de ultieme 360° workflow- en transcriptieservice. Gebruikers kunnen hun bestanden overal vandaan versturen om door professionele menselijke transcribenten te laten uitwerken of ze kunnen kiezen voor de spraakherkenningsservice.  

De oplossing

Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws