This page is also available in United States (English)

SpeechLive voor optimale offline verwerking van bestanden

De feiten

De klant
Allsop vastgoedadviseurs, Verenigd Koninkrijk
Bezoek de website

De oplossing
SpeechLive Cloud dicteeroplossing
Bezoek de productpagina

SpeechMike Premium Touch dicteermicrofoon
Bezoek de productpagina

Innovatieve oplossing in de cloud verhoogt de productiviteit van vastgoedadviseurs


Onafhankelijke experts in vastgoedadvies

Allsop is in 1906 opgericht en heeft 169 medewerkers. Het bedrijf beschikt over de mensen, de vaardigheid, de ervaring en de wil om in elke markt hun cliënten optimaal te bedienen. Door hun open, vriendelijke en eerlijke benadering blijven cliënten voor langere tijd bij hen.

Technologie aanpassen aan de veranderende eisen

Allsop gebruikt enkele systemen om de administratieve processen voor hun klanten sneller uit te voeren: dicteren en het uitwerken van de dictaten in tekstdocumenten is een standaardprocedure voor hen. 

Partners Richard Bourchier en John Carter hebben met verschillende soorten dicteerproducten gewerkt en hebben de technologie zich zien ontwikkelen van eenvoudige cassettebandjes tot draadloze dicteerapparaten. Naarmate de wensen van de klanten toenamen en de administratieve verwerking wijzigde, moest het bedrijf het systeem flexibeler gebruiken om ook bij dicteren onderweg productiever te zijn. Richard was al gebruiker van Philips Speech Exec Pro en hij zocht een methode om hierop voort te bouwen. Philips kwam met SpeechLive, een innovatieve oplossing in de cloud waarbij dictaten overal volkomen veilig opgenomen kunnen worden. 

SpeechLive geïntroduceerd 

SpeechLive is een revolutionaire workflowoplossing: snel, veilig en efficiënt. SpeechLive kan aan de wensen van het bedrijf en de administratie worden aangepast, is voor het hele bedrijf toegankelijk en biedt toch de maximale gegevensbeveiliging. SpeechLive beschikt over automatische 256-bits versleuteling en voorziet in back-ups om bestand te zijn tegen het uitvallen van verbindingen en apparatuur. Bedrijven hebben met deze revolutionaire dicteerworkflow dus geen technologische beperkingen meer om onderweg te werken.

Onderweg werken geoptimaliseerd

Met deze technologie kunnen dictaten in de cloud worden opgeslagen, niet meer alleen op het kantoornetwerk: iedereen kan nu dus onderweg werken. Richard en John hoefden niet terug naar kantoor om hun dictaten op te slaan: hun ingesproken rapporten werden veilig versleuteld terwijl zij nog onderweg waren.

Het team van Allsop wilde van huis uit werken en met SpeechDrive hadden zij een flexibele manier om documenten aan te maken: John kan als hij thuis werkt voor opslag op SpeechDrive kiezen en op kantoor voor het netwerk.  Richard werd ook veel productiever: als hij onroerend goed in Cornwall bezocht, kon elk rapport direct uitgewerkt worden, zodat die uitgetypt waren voordat hij terug kwam op kantoor in Londen. De productiviteit was nog duidelijker te zien door gebruik van de innovatieve werkstatus-functie: hij kon ook onderweg voortdurend zien hoe ver de verwerking van elk bestand gevorderd was.

Het is geweldig dat ik tijdens een inspectie met de app kan dicteren en de opname direct naar mijn secretaresse kan sturen zodat het verslag uitgewerkt is als ik terug op kantoor ben.

Richard Bouchier
Partner

De oplossing

Meer tevreden klanten

“Voortaan kan ik brieven rechtstreeks vanuit de operatiezaal versturen; dat is synoniem van tijdswinst voor iedereen. Ik hoef niet langer systematisch naar het secretariaat terug te gaan.“

Dr. Nicolas Surga, Urologisch chirurg, Arras, Frankrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Ons systeem voor beheer van de dictaten wordt bijzonder op prijs gesteld door de artsen.“

Sylvie Desaunois, Ziekenhuiscentrum CH Saint-Quentin, Frankrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Als ik om vijf uur naar huis ga, gaat het werk gewoon door. Nu kan ik eenvoudig alles in mijn telefoon dicteren, op ‘verzenden’ drukken en klaar is kees!“

Mads Poulsen, JENSEN | NEUGEBAUER Advokater, Denemarken

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Binnen 24 uur zou ik een Word-document van mijn meeting notulen ontvangen... Zoals u zich kunt voorstellen was dit fantastisch voor mij, uren van kostbare tijd in een week besparen.“

Gordon McAlpine, The Sales Club, Berkshire, Verenigd Koninkrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws