Taxateurs werken efficiënter

De feiten

De klant
Fifield Glyn, Verenigd Koninkrijk
Bezoek de website

De oplossing
SpeechLive Cloud dicteeroplossing
Bezoek de productpagina

PocketMemo dicteerapparaat
Bezoek de productpagina

PocketMemo dicteerapparaat
Bezoek de productpagina

Fifield Glyn is een toonaangevend bedrijf van beëdigd taxateurs in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 50 medewerkers op 3 locaties in Londen, Manchester en Middlesex. Ze gebruikten vroeger Olympus dicteerapparaten maar besloten onlangs dat ze een efficiëntere oplossing nodig hadden.


Richard Smith, Director, legt uit waarom: “De meeste van onze medewerkers die dicteerapparaten gebruikten, werken niet op kantoor. Het was duur en niet erg efficiënt om telkens naar kantoor te gaan om hun dictaten te uploaden. Dit betekende bovendien dat de dictaten later uitgewerkt werden en de cliënten de documenten dus ook later kregen. We wisten dat er iets beters te vinden zou moeten zijn. We hebben verschillende services onderzocht en hebben toen voor een gratis test met Philips SpeechLive gekozen. 

De Philips dicteerproducten voldeden op veel punten aan onze wensen, waaronder het feit dat we de computerafdeling er niet bij hoefden te betrekken. Bovendien hoefden onze medewerkers als ze onderweg waren niet terug naar kantoor te komen, ze konden gewoon de Philips dictation recorder app op hun smartphone gebruiken en hun dictaten meteen naar Philips SpeechLive in de cloud uploaden.”

Het team is al overgestapt van onze vorige apparaten naar Philips SpeechLive. Dat ging soepel en gemakkelijk. Ze krijgen een 10 met een griffel.

Richard Smith
Directeur

Het plaatselijke gecertificeerde Philips MDC (digitale centrale) in Manchester gaf ons goede ondersteuning en bleek snel en betrouwbaar. “Dankzij hen konden we meteen beginnen.” Philips SpeechLive en de Pocket Memo 7000 en 8000 dicteerapparaten bleken naadloos in hun computersysteem te kunnen worden geïntegreerd. “Er was geen rommelige overgangsperiode om de Olympus uit te faseren en de Philips Pocket Memo's en SpeechLive te integreren en we hadden geen productiviteitsverlies.” 

“Sinds we SpeechLive en de Philips dicteerapparaten gebruiken, hebben we een groot aantal voordelen gezien, zoals een hogere productiviteit van onze medewerkers, efficiëntere procedures en een grotere nauwkeurigheid. Bovendien zijn de klanten natuurlijk beter tevreden omdat we sneller aan hun verzoeken gehoor kunnen geven.”

“En ook de medewerkers onderweg vinden dit een uitstekende oplossing omdat ze geen dicteerapparaat mee hoeven te nemen en dus geen extra apparatuur bij zich hoeven te hebben. Ze gebruiken gewoon hun smartphone. Ze kunnen overal dicteren. Zo eenvoudig is het.

De oplossing

Meer tevreden klanten

“We waren zeer onder de indruk van de geluidskwaliteit van de draadloze digitale SpeechMike-microfoon van Philips, die geen enkel achtergrondgeluid opneemt. Deze nieuwe draadloze microfoon is gewoon voortreffelijk.“

Dokter Huberman, Cardioloog, Cardiovasculair centrum, Houilles

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“De invoering van het Philips SpeechExec Enterprise-systeem is een succes. De artsen en secretaressen konden er meteen mee aan de slag gaan en het systeem lost de verwachtingen van de IT-dienst op het vlak van integratie en identitovigilantie helemaal in.“

Laurent Gaubert, IT-dienst, Institut du Cancer de Montpellier

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Ons systeem voor beheer van de dictaten wordt bijzonder op prijs gesteld door de artsen.“

Sylvie Desaunois, Ziekenhuiscentrum CH Saint-Quentin, Frankrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Als ik om vijf uur naar huis ga, gaat het werk gewoon door. Nu kan ik eenvoudig alles in mijn telefoon dicteren, op ‘verzenden’ drukken en klaar is kees!“

Mads Poulsen, JENSEN | NEUGEBAUER Advokater, Denemarken

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws