Ontdek professioneel dicteren

De concurrentie in de juridische sector neemt elke dag toe. Ook de verwachtingen van het toenemende aantal cliënten in de advocatenkantoren lopen op.

Vele advocatenkantoren kiezen voor een concurrentiestrategie om zich succesvol op de markt te kunnen positioneren. Een snellere, betrouwbare en persoonlijke service gepaard met een professionele expertise en specialisatie zijn onderscheidende kenmerken die op lange termijn winstgevend zijn. Zou het gebruik van professioneel dicteren geen efficiënte oplossing kunnen zijn om middelen en tijd te besparen? Tijd die beter gebruikt kan worden voor uw cliënten alsook voor het kantoor?

Bij Philips Dictation zijn we al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in dicteren en bieden we een breed gamma van oplossingen zoals spraakherkenning en smartphone dicteren aan. Onze gebruikers zijn professionelen zoals u, voor wie elke minuut telt en efficiency uitermate belangrijk is. 

Interesse in een adviesgesprek?

Vul het formulier in en laat u begeleiden door een Philips expert die u een service op maat van uw behoeftes kan aanbieden. 

Maak een afspraak met een spraakspecialist

Send

Contact Store finder
Newsletter

Subscribe and stay up to date with the latest news from us