Terugwinnen van waardevolle uren 

De feiten

De klant
The Sales Club, Berkshire, Verenigd Koninkrijk
Bezoek de website

De oplossing
SpeechLive Cloud dicteeroplossing
Bezoek de productpagina

Voice recorder-app
Bezoek de productpagina

Founder and CEO of The Sales Club, Gordon McAlpine, has an aversion to typing, but a drive to succeed. What is unmatched.


Gevestigd op het platteland van Berkshire, levert de in 2010 opgerichte Sales Club motiverende training en peer-to-peer ondersteuning voor verkooppersoneel door het hele land, nodigt hoog kaliber verkoopleiders, managers en rijzende sterren uit voor cursussen over inspirerende presentaties, actuele gebeurtenissen en verkoopontwikkeling. 

Oprichter en CEO - Gordon McAlpine, die een afkeer heeft van het typen - had een manier nodig om de uren die hij doorbracht met het typen van vergaderingsnotulen, correspondentie en algemene administratie te verminderen. Gewoonlijk bezoekt Gordon drie tot vijf klanten in een week. De bezoeken werden gevolgd door het gedetailleerd typen van zijn aantekeningen, elke vergadering kostte hem een half uur tijd voor het invoeren van de tekst in de CRM op zijn pc.

Binnen 24 uur zou ik een Word-document van mijn meeting notulen ontvangen... Zoals u zich kunt voorstellen was dit fantastisch voor mij, uren van kostbare tijd in een week besparen.

Gordon McAlpine
Oprichter en CEO van The Sales Club

Met het typen als niet één van zijn sterke punten, wilde Gordon een oplossing die het typen voor hem doet waarmee hij tijd vrijmaakt voor meer productieve activiteiten. Nadat hij de SpeechLive en SpeechScribe oplossingen van Philips had geprobeerd, was Gordon verslaafd. 

Door gebruik te maken van zijn iPhone, was er geen noodzaak om extra hardware aan te schaffen (er zijn apps ontworpen om te werken op Android en BlackBerry evenals op Apple-producten). Gordon is in staat om aan het einde van zijn meeting als hij op weg is, om zijn meetings op te nemen, naar de Philips SpeechScribe transcriptieservice te e-mailen en wanneer hij op het kantoor terugkomt, het document op te halen en door te geven aan zijn secretaresse om het document op de CRM te laden.

"Binnen 24 uur zou ik een Word-document van mijn notulen ontvangen, mijn secretaresse kopieert en plakt het in ons CRM-systeem. Zoals u zich kunt voorstellen was dit fantastisch voor mij. Het bespaart me uren van kostbare tijd in een week." Hij ging verder met: "Ik was zeer onder de indruk van het niveau van nauwkeurigheid van de transcriptieservice. Ik was op zoek naar spraakherkenningssoftware, maar SpeechScribe levert een hoog niveau van nauwkeurigheid, en als extra voordeel is het meer kosteneffectief, dus daar hoefden we niet te aarzelen".

Vervolgens heeft Gordon vol lof gezongen over SpeechLive en SpeechScribe als een oplossing voor veel leden van The Sales Club. Gelovend dat het een onschatbare tool is dat wanneer ze het geprobeerd en getest hebben, ze niet weten hoe ze zonder zouden kunnen.

De oplossing

Meer tevreden klanten

“Met de SpeechAir dicteren we, sturen het dictaat door en tegen dat we op kantoor zijn is het volledige dossier al bijgewerkt. Wat ons weer een hoop tijd bespaart.“

Raoul Vermeulen, Dhaenens-Vermeulen Advocaten, Antwerpen, België

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Dankzij deze innoverende oplossing wordt de organisatie van de secretariaten geoptimaliseerd. Ze biedt tijdswinst en flexibiliteit in het gebruik met de voordelen van een smartphone en dicteerapparaat gecombineerd.“

Pierre Pacini, Verantwoordelijke van het IT-systeem, ziekenhuis Goüin, Clichy

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Het grote voordeel van het nieuwe systeem is dat zowel de software als de dicteerbestanden zich op een centrale Citrix-server bevinden. Updaten kan altijd direct en het maakt niet uit waar onze artsen of secretaresses zijn.“

Jesper Pedersen, Aleris-Hamlet Hospitals, Denemarken

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Een moderne advocatuur moet mee met de technologie en de digitalisering. Wij kozen voor de SpeechLive-dicteeroplossing van Philips. Ik vraag me af hoe ik ooit zonder kon.“

Tom De Smet, Advocaat-vennoot, LM&DS Advocatenassociatie

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws