Dicteeroplossingen van Philips versnellen werkprocessen

De feiten

De klant
IVAM GmbH, Oostenrijk
Bezoek de website

De oplossing
SpeechAir smart dicteerapparaat
Bezoek de productpagina

SpeechLive Cloud dicteeroplossing
Bezoek de productpagina

Dicteren in facility-, onroerend goed- en asset-management? De Weense firma IVAM GmbH met klanten in Oostenrijk, maar ook in het buitenland, maakt gebruik van de nieuwste generatie Philips dicteeroplossingen. SpeechAir en SpeechLive, en versnelt daarmee werkprocessen op lange termijn. 

De firma IVAM GmbH is gespecialiseerd in de exploitatie en het beheer van commerciële eigendommen. Directeur Ingo Bischof gebruikt de dicteermethode al enige tijd met succes in zijn onderneming: "In de onroerende goederen, die wij beheren, zorgen de Philips-dicteeroplossingen ervoor dat wij zeer veel tijd besparen bij het protocolleren en opnemen van feiten. Wij hoeven na de opname van inhoud tijdens objectrondleidingen niet eerst naar het kantoor terug te gaan, om de opnames uit te laten schrijven. Dat is een enorm groot voordeel."

Videoclip bij het gebruikersbericht

Mobiel werken: comfortabel en eenvoudig door Philips

Ingo Bischof maakt ook gebruik van de mogelijkheden van mobiel werken, die ontstaan door het gebruik van het slimme dicteerapparaat SpeechAir en de cloudgebaseerde workflow-oplossing SpeechLive voor hem en zijn firma: "Als ik op locatie ben bij onze onroerende goederen, zou het met laptop of notitieblok erg onhandig zijn, om gedachten en feiten vast te leggen, omdat er daar meestal een gebrek is aan schrijfmogelijkheden. De SpeechAir of de Philips dicteer-recorder-app zijn de perfecte uitrusting daarvoor.“

Al met al is mijn werk door het gebruik van de Philips-dicteeroplossingen aanzienlijk eenvoudiger geworden. Mijn klanten profiteren vooral van de snellere reactietijd!

Ingo Bischof
Directeur

Slim dicteerapparaat SpeechAir: WLAN als sleutelfunctie

Het slimme dicteerapparaat SpeechAir combineert de voordelen van een smartphone met die van een dicteerapparaat: Door de schuifschakelaar kan de SpeechAir intuïtief worden bediend. De lawaaionderdrukking is uitstekend en via de WLAN-functie kunnen opnames dubbel versleuteld direct overgedragen worden. Vooral personen, die in de onroerende goederen- of bouwnijverheidsbranche werken, weten ook de kras- en stootbestendigheid van de SpeechAir door het Gorilla-glas te waarderen, dat van de recorder een duurzaam en robuust werkapparaat maakt. 

Dicteer-recorder-app en SpeechLive maken de oplossing compleet

"Normaal gesproken dicteer ik met de SpeechAir, maar als ik kort onderweg ben, maak ik ook graag gebruik van de Philips-app op de smartphone. Ongeacht met welk apparaat ik mijn opnames maak: Alle dictaten komen in mijn SpeechLive-portal, waarop ik en mijn backoffice eenvoudig toegang hebben via de webbrowser", legt Ingo Bischof de werkwijze uit. 

SpeechLive neemt het tikken over

Afhankelijk van het soort opname kiest Ingo Bischof ervoor of hij de SpeechLive-spraakherkenningsservice of de gecertificeerde Philips-schrijfservice gebruikt. Voor werkinstructies aan zijn team, die snel in de praktijk omgezet moeten worden, is de spraakherkenningsservice ideaal, omdat de tekst zeer snel opgesteld is. Voor complexere inhoud zoals contracten kiest hij voor de schrijfservice, omdat deze nauwkeurige resultaten levert, ook als vaktermen gebruikt worden. Beide varianten zijn door het pay-per-use-model zeer kostenefficiënt: Je betaalt alleen, als je ze ook daadwerkelijk gebruikt. 

"Al met al is mijn werk door het gebruik van de Philips-dicteeroplossingen aanzienlijk eenvoudiger geworden. Mijn klanten profiteren vooral van de snellere reactietijd!", aldus een overtuigde en tevreden Ingo Bischof. 

De oplossing

Meer tevreden klanten

“Ik vind het praktisch dat ik eenvoudig kan switchen van digitaal dicteren naar spraakherkenning via één druk op de knop“

Pieter Wirix, Advocaat, Hermans-Wirix Advocaten, Tongeren, België

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Philips spraakoplossingen stellen ons in staat om opnamen naar de cloud te brengen, zodat onze medewerkers er overal toegang op hebben en dat op elk gewenst moment.“

Tim Deschene, Waite Park politieafdeling, Minnesota, VS

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Ons systeem voor beheer van de dictaten wordt bijzonder op prijs gesteld door de artsen.“

Sylvie Desaunois, Ziekenhuiscentrum CH Saint-Quentin, Frankrijk

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen

“Als ik na een klantbespreking in de auto zit, heb ik het hele gesprek in mijn hoofd zitten, of de brieven die ik daarna wil maken, of het processtuk dat ik wil voorbereiden. Dat kan meteen worden vastgelegd.“

Simone Kaper, Kaper Nooijen Advocaten, Eindhoven, Nederland

Lees het verhaal Bekijk alle verhalen
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws