This page is also available in United States (English)

Waarom zich abonneren op

SpeechExec?

 

 

 

De nieuwe Philips SpeechExec software is nu beschikbaar op basis van een abonnement om efficiënter aan uw verwachtingen te voldoen.

Steeds up-to-date

Met een abonnement op SpeechExec kunt u genieten van alle voordelen van software updates. Door eenvoudig de optie “automatisch updaten” te activeren, verloopt alles automatisch en transparant. Hierdoor bent u ook zeker dat alle gebruikers met de laatste versie werken.

Steeds compatibel

De SpeechExec updates garanderen een volledige compatibiliteit met de meest recente releases van Windows zodat u nooit nog onderbrekingen in uw werk ervaart.

Steeds beschikbaar

Licenties zijn nu toegewezen aan individuele gebruikers, niet aan individuele PC’s, waardoor u de vrijheid heeft om te werken vanaf uw desktop op het werk of vanaf een laptop buitenshuis. Hierdoor kunt u ook eenvoudig een licentie opnieuw activeren in geval van een hardwareprobleem.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Heeft u een vraag over uw SpeechExec-oplossing? Onze Philips gecertificeerde partners zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Voorspelbare kosten

Alle SpeechExec-updates en nieuwe functies zijn inbegrepen in het abonnementspakket zonder extra kosten, dus er zijn geen onverwachte uitgaven voor software upgrades.

Gerelateerde producten

Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws