Waarom zich abonneren op

SpeechExec?

 

 

 

De nieuwe Philips SpeechExec software is nu beschikbaar op basis van een abonnement om efficiënter aan uw verwachtingen te voldoen.

Steeds up-to-date

Met een abonnement op SpeechExec kunt u genieten van alle voordelen van software updates. Door eenvoudig de optie “automatisch updaten” te activeren, verloopt alles automatisch en transparant. Hierdoor bent u ook zeker dat alle gebruikers met de laatste versie werken.

Steeds compatibel

De SpeechExec updates garanderen een volledige compatibiliteit met de meest recente releases van Windows zodat u nooit nog onderbrekingen in uw werk ervaart.

Steeds beschikbaar

Licenties zijn nu toegewezen aan individuele gebruikers, niet aan individuele PC’s, waardoor u de vrijheid heeft om te werken vanaf uw desktop op het werk of vanaf een laptop buitenshuis. Hierdoor kunt u ook eenvoudig een licentie opnieuw activeren in geval van een hardwareprobleem.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Heeft u een vraag over uw SpeechExec-oplossing? Onze Philips gecertificeerde partners zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Voorspelbare kosten

Alle SpeechExec-updates en nieuwe functies zijn inbegrepen in het abonnementspakket zonder extra kosten, dus er zijn geen onverwachte uitgaven voor software upgrades.

Gerelateerde producten

Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws