Belangrijke informatie

Philips SpeechExec versie 10 en ouder

Philips SpeechExec versie 10 is sinds februari 2020 end-of-life. Omdat de oudere versies van SpeechExec al enkele jaren end-of-life en zonder ondersteuning zijn; en er meerdere nieuwe versies van SpeechExec beschikbaar zijn, hebben we besloten om de SpeechExec-licentieserver op 1 juni 2023 offline te halen.

Wat betekent dit?

  • Klanten die een al geactiveerde SpeechExec versie 10-licentie of ouder willen intrekken en opnieuw activeren kunnen dit na 1 juni 2023 niet meer doen.
  • Klanten die SpeechExec versie 10 of ouder op een computer hebben geïnstalleerd kunnen de software na 1 juni 2023 blijven gebruiken zolang de licentie op dezelfde computer geïnstalleerd blijft. Klanten kunnen hierna niet meer de licentie intrekken en opnieuw activeren en zullen moeten upgraden.

Wat moet ik doen?

  • Wij raden aan om te upgraden naar de nieuwe versie van SpeechExec, namelijk SpeechExec versie 12. U kunt dit doen door contact op te nemen met een van onze Partners die u verder kunnen helpen. Klik hier voor de locatie van een verkoper.
  • We bieden ook de gratis cloud-dicteerworkflowoplossing SpeechLive, als u meer wilt weten.
  • Let op: als u al gebruikt maakt van SpeechExec Versie 12 hoeft u niks te doen.

Wat zijn de voordelen?

  • SpeechExec versie 10 en ouder zijn niet getest op nieuwe versies van Windows 10 of Windows 11. Zij zijn hierop dus nooit officieel ondersteund geweest. SpeechExec versie 12 wordt volledig ondersteund op Windows 10 en Windows 11.
  • Oudere versies van SpeechExec konden altijd op slechts één apparaat tegelijkertijd geïnstalleerd zijn. SpeechExec versie 12 biedt een licentie per gebruiker in plaats van per apparaat. Dit betekent dat het op meerdere computers tegelijkertijd geïnstalleerd kan worden, waardoor de gebruiker meer flexibiliteit heeft.
  • SpeechExec versie 12 is een abonnementslicentie en dit betekent dat zolang u een geldig abonnement hebt, u in aanmerking komt om nieuwe versies van de software te downloaden zodat u altijd up-to-date bent.
  • Als u van SpeechExec versie 10 naar SpeechExec versie 12 upgradet, worden al uw gebruikersinstellingen en dictaten behouden.
Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws