This page is also available in United States (English)

Philips SpeechExec Enterprise nu beschikbaar met volledig geïntegreerde Nuance Dragon Medical One (DMO)

Philips biedt nu geavanceerde dicteer- en transcriptie workflowsoftware samen met professionele medische spraakherkenning


25 maart 2021, Wenen – Speech Processing Solutions, ‘s werelds nummer één op het gebied van professioneel dicteren, heeft zijn nieuwste spraak-naar-tekst software onthuld, Philips SpeechExec Enterprise, die nu wordt geleverd met volledig geïntegreerde Dragon Nuance Medical One (DMO) spraakherkenningssoftware.

Professionele workflow en specifiek medische woordenschat

De nieuwe bundel biedt het beste van twee werelden: een geavanceerde software voor workflowbeheer met een professionele spraakherkenningsoplossing die is toegespitst op de medische sector. De nieuwe gecombineerde oplossing van toonaangevende workflow- en spraakherkenningssoftware stelt drukbezette zorgverleners in staat om het documentcreatieproces te optimaliseren en hun werklast te verminderen.

Nauwkeuriger spraakherkenningsresultaten

De Dragon Medical One-oplossing bevindt zich op een veilige cloudserver voor een soepeler en sneller gebruik vanaf elke locatie. Artsen kunnen kunnen vanuit elke applicatie dicteren en profiteren van een hoge nauwkeurigheid van de spraakherkenning dankzij de gespecialiseerde medische woordenschat en de intelligente spraakherkenningssoftware die van fouten leert.

Originele audiobestanden worden ook opgeslagen bij gebruik van spraak-naar-tekst

Een ander belangrijk voordeel van de nieuwe oplossing is de mogelijkheid voor artsen om een patiëntenverslag te dicteren en dit samen met de originele audio-opname naar hun secretariaat te sturen om het te laten nalezen. Een unieke functie die alleen mogelijk is met deze bundel.

Toegenomen mobiliteit voor artsen

Deze nieuwe SpeechExec Enterprise versie biedt artsen ook meer mobiliteit omdat ze nu DMO spraakherkenning kunnen gebruiken met een mobiele digitale recorder of met de Philips Voice recorder-app.

Naadloos geïntegreerde oplossing

De oplossing is perfect geschikt voor elk type installatie, maakt centrale configuratie op afstand mogelijk en is Microsoft Remote Desktop Services (RDS), Citrix en VMware ready. Dit maakt de installatie- en onderhoudsprocessen eenvoudiger en handiger voor zowel gebruikers als IT-beheerders. De oplossing maakt hybride werken en flexibele workflowopstellingen mogelijk, ongeacht de fysieke locatie.

Klik hier voor meer informatie over Philips SpeechExec Enterprise met DMO.  

Mediacontact voor Philips dicteeroplossingen

Hilde Put

Marketing Management
Tel. +32 2 526 0719
Fax +32 2 522 9145
Verstuur e-mail

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen.
Bedrijfswebsite

Nieuwscentrum wereldwijd

Bekijk het laatste nieuws en speeches en download foto's, video's en logo's van Philips' engelstalige nieuwscentrum.
Global news center

Gerelateerde producten

Contact Waar kopen
Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws